Wednesday, December 14, 2011

MASUK REBAN AYAM BERKOKOK, MASUK KANDANG KAMBING MENGEMBEKKKK

Ini bukan lah kisah ayam atau kambing tapi perumpamaan sahaja.syaf berada di dalam kaadaan sedemikian.so kena lha kot dengan perumpamaan tu.

al-kisah.......*taib...
maka tersebut lha kisah sang kancil beramai-ramai mengadap kebawah duli yang maha mulia Sultan firaun...*taib-eah firaun mane ade pakai Sultan **taib......

Sebenar nya kisah nya syaf mahu pergi buat medical kat klinik kesihatan..dalam keadaan hujan boleh dikatakan lebat syaf pon masuk lha parking then terus sahaja ke kaunter pendaftaran@pertanyaan.

syaf; sy dtg nk buat medical kak.
kakak comel; yea dik sini mmg lah klinik kesihatan.cuba adik keluar tengok papan tanda
syaf; dgn muka x tentu arah pergi tengok

Damnnnnnn....rupa nya yang berwana kuning syaf masuk tu bukan lah klinik kesihatan, sebaliknya JKR-jabatan kerja raya.OMG malunya syaf.dengan pantas masuk kereta dan berlalu dengan pantas sekali..hahahaha....

p/s kepada anda sila pastikan tempat anda mahu tuju itu adalah benar.jgn salah macam syaf yea

tq membaca

4 comments:

  1. huhu.. same la. pernah masuk kereta orang lain lagi. -___-"

    ReplyDelete
  2. itu kes berat tu mastura...hahahhaa

    ReplyDelete
  3. tak cerita pun? k, sebenarnya cerita ni kelakar :D

    ReplyDelete